TNO: zondag 6 oktober van 12:00 tot 17:00 uur

TNO HESI LAB
Zernikelaan 17
9747 AA Groningen

www.tno.nl

Techniek, Nadenken en Onderzoeken!

Techniek, nadenken en onderzoeken doen we graag bij TNO en jij mag ons tijdens Zpannend Zernike komen helpen. Waarmee dan?

Wil je weten of leren hoe slimme computersystemen werken en wat je hier mee kunt doen? Hacken: lijkt je dat niet Zuper Zpannend? Of kijken wat er mogelijk is met de nieuwste en snelste mobiele netwerken met 5G. Handig voor als je straks je eigen mobieltje hebt.

En weet jij wel wat er bedoeld wordt met het monitoren van koeien? Naast allerlei leuke activiteiten voor kinderen, laten we alle bezoekers tijdens Zpannend Zernike graag zien en ervaren waar de onderzoekers van TNO zich in Groningen mee bezig houden. Doelgericht innoveren, dat is waar TNO voor staat. We ontwikkelen kennis niet om de kennis, maar om de praktische toepassing: we werken aan resultaten waarmee bedrijven en overheden in binnen- en buitenland beter en sneller belangrijke beslissingen kunnen nemen en keuzes kunnen maken. Bij TNO in Groningen doe we dat vooral met onderzoek op de onderwerpen ICT en Energie.